Terug naar het overzicht
Datum: zo 22 april
Deuren open: 12:00
Aanvang: 12:00 Eindtijd: 17:00

🚨 Haal snel je kaartje via: www.kidsfest.nl

KidsFest invites Telekids Discoshow

zo 22 april 2018

Mama’s & Papa’s opgelet want op zondag 22 April komt hetΒ #KidsFestweer naar Heerhugowaard 😳! Maak je klaar voor o.a. Live optredens, kinderdisco, springkussens, bekende tekenfilm figuren en veel meer! Na een jaar zijn we weer terug, beter programma, meer entertainment voor de kids en niet te vergeten meer springkussens!!

β˜…β˜… MEEST GESTELDE VRAGEN β˜…β˜…
β˜… Wat houden fases en early bird ticket in?
Early-bird tickets zijn de allereerste kaarten, die verkocht worden. Mensen, die er het eerst bij zijn, worden extra beloond, met een extra korting, bovenop de korting, die voor de voorverkoop geldt. Dit geld echter ook voor de parent ticket, hoe eerder u erbij bent des te goedkoper zal de ticket zijn!

β˜… Mijn kind is jonger 3 jaar of ouder dan 12 jaar wat nu?
De aangewezen leeftijd is een adviesleeftijd voor onze doelgroep. Iedereen onder de 18 jaar dient in bezit te zijn van een kids ticket en boven de 18 jaar een parent ticket (ouder/verzorger).

β˜…Moet ik mijn ticket uitprinten?
Nee, bij KidsFest houden we het graag milieuvriendelijk. Je ticket wordt bij de entree gescand vanaf een smartphone. Download de ticket op je smartphone, of open gewoon je e-mail, en je ticket wordt bij de entree gescand. Red een boom, koop je kaartje bij via Yourtickets!

Koop tickets