Terug naar het overzicht
Datum: za 12 mei
Deuren open: 20.00
Aanvang: 20.00 Eindtijd: 02:00

Staanplaatsen zaal: €27,50 (ex fee)

Staanplaatsen balkon: €35,00 (ex fee)

 

Palm Live: De Dijk

za 12 mei 2018

Op zaterdag 12 mei komt De Dijk, één van de bekenste bands uit Nederland, naar Palm Beach in Heerhugowaard voor een fantastisch concert!  Begin 2014 pakte De Dijk de draad weer op na een jaar van afwezigheid. Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk maar liefst negentien albums, ontving zij alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en werd er zo’n beetje overal gespeeld. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als Bloedend Hart, Als Ze Er Niet Is, Dansen Op De Vulkaan en Mag Het Licht Uit is altijd een garantie voor een groot feest en maken op 12 mei hun debuut in Palm Beach Heehugowaard.

In het voorprogramma staat de Tribute To The Blues Band. De Tribute to the Blues Band is ontstaan uit pure liefde voor de bluesmuziek. Het repertoire bestaat voornamelijk uit ‘klassiekers’; van de prille beginjaren van de blues (o.a. Robert Johnson)  tot aan hedendaags werk van (bluesrock)gitaristen zoals John Mayer en Joe Bonamassa.

De kaartverkoop voor het concert van De Dijk start aanstaande woensdag 29 november. Klik hier om uw tickets te bestellen.

Geniet vooraf van een heerlijk De Dijk menu. Bekijk hem hier.

Koop tickets

Foto's


Video's