Terug naar het overzicht
Datum: za 20 oktober
Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:00 Eindtijd: 02:00

Early Bird kaart: €25,00

Reguliere Kaart: €27,50

Balkon staanplaats: €32,50

Balkon zitplek: €37,50

Kaartprijzen zijn exclusief servicekosten.

Palm Live: Killer Queen UK

za 20 oktober 2018

Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, We are the Champions, We Will Rock You en Somebody to Love: zomaar een greep uit de vele mega hits van Queen, één van de beste rockbands aller tijden! Als eerbetoon aan Freddie Mercury én Queen komt het uit de UK afkomstige Killer Queen naar Palm Beach Heerhugowaard.

Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat. Killer Queen brengt met een ijzersterke, twee uur durende show een ode aan de man die 25 jaar geleden overleed.

In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot “World-wide Best Tribute Band” en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert.

De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is dan ook ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen & Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-a-like en sound-a-like tribute bands.

Hoewel de wereld nooit meer Queen zal zien met de grote Freddie Mercury, zal Killer Queen met adembenemende precisie dezelfde hoge energie reproduceren en laten zien wat het handelsmerk was van ’s werelds grootste rockband QUEEN was!

 

Koop tickets