Uw business event tot in de puntjes geregeld

Noord-Holland is met Palm Beach & Events een fantastische evenementenlocatie rijker. Of u nu op zoek bent naar een bruisend themafeest voor uw personeel of een congres- of vergaderlocatie op een sfeervolle plek met goed eten en drinken? Palm Beach & Events heeft het allemaal in huis (van 10 tot 3000 personen).
Maatwerk totaalconcepten zijn onze specialiteit, inclusief artiesten/entertainment, (in/outdoor) activiteiten, twee feestzalen, terras aan het strand, licht en geluid, catering, thema aankleding/styling, beveiliging en promotie.  Dit alles origineel, compleet, betaalbaar en geen verrassingen achteraf. Met ook nog eens voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Maak een afspraak

De voordelen

  • Fantastische indoor evenementen locatie met groot zonneterras aan het strand van Luna
  • Een team van professionals met passie voor events en jarenlange ervaring op het gebied van organiseren
  • Eén contactpersoon die alles voor u regelt

Eten en drinken

Culinair genieten in een omgeving die bruist! Ons restaurant telt 60 zitplaatsen, het zonnige terras aan het strand telt er maar liefst 100. Met uitzicht over het water!
Daarnaast is het mogelijk de zalen om te bouwen tot eetgelegenheid en ook op het gebied van catering adviseren wij u graag.

Zalen

  • De grote ‘concert’ zaal heeft een capaciteit van 2000 á 2500 personen, inclusief eerste en tweede ring én een aparte vipruimte
  • De kleine zaal ‘luna lounge’ heeft een capaciteit voor 350 personen