Over ons

Palm Beach & Events vindt haar oorsprong aan het strand van Luna in Heerhugowaard (Noord-Holland). Onze locatie is gebouwd als evenementenlocatie voor binnen- en buitenactiviteiten. Binnen bevinden zich een  grote zaal (2200) met balkon en vipruimte 2e ring, een kleine zaal (250) en een restaurant Palm Beach (60). Aan de achterzijde van ons pand bevindt zich het grote zonneterras (100) aan het prachtige strand van Luna met uitzicht over het water. Dus vandaar de verbinding met een van werelds mooiste stranden aan de kust van USA: Palm Beach.

Missie
Anything is possible

Op gebied van food en evenementen moet alles mogelijk zijn (binnen de grenzen van het toelaatbare binnen onze locatie).

Visie
Topnotch

We willen de beste zijn in wat we doen. Enerzijds bieden wij een brede programmering van feesten in diverse stijlen: Van classics tot dance en van live band tot theater. Anderzijds kunt u bij ons terecht voor zakelijke en particuliere events. Onze specialiteit: maatwerk all-in arrangementen. Geen tussenpersonen, het is one-stop-shopping. Wij regelen dus alles voor u van a tot z.

Team
Palm Beach & Events bestaat uit een team gedreven ondernemers dat verantwoordelijk is voor evenementen in de breedste zins des woord.