Een feest om nooit meer te vergeten

Van bruiloft tot verjaardagsfeest en van kinderpartijtje tot jubileum. Wat u ook te vieren heeft, wij zorgen dat het een succes wordt. Met twee feestzalen, een restaurant en een zonnig terras aan het strand is er altijd wel een geschikte plek om uw familiefeest te vieren. Ons team van specialisten op het gebied van het organiseren van feesten en partijen staat voor u klaar en denkt graag met uw mee. Van live entertainment tot een in/outdoor activiteiten programma. Aan de hand van uw wensen stellen wij een arrangement op maat voor u op. Origineel, compleet, deskundig, betaalbaar en geen verrassingen achteraf.
Tip: ook voor scholen!

Maak een afspraak

De voordelen

  • Fantastische indoor evenementen locatie met groot terras aan het strand van Luna
  • Een team van professionals met passie voor events en jarenlange ervaring op het gebied van organiseren
  • Eén contactpersoon die alles voor u regelt

Eten en drinken

Culinair genieten in een omgeving die bruist! Ons restaurant telt 60 zitplaatsen, het zonnige terras aan het strand telt er maar liefst 100. Met uitzicht over het water!
Daarnaast is het mogelijk de zalen om te bouwen tot eetgelegenheid en ook op het gebied van catering adviseren wij u graag.

Zalen

  • De grote ‘concert’ zaal heeft een capaciteit van maximaal 2500 personen, inclusief eerste en tweede ring én een aparte vipruimte
  • De kleine zaal ‘luna lounge’ heeft een capaciteit voor 350 personen

Beide zalen zijn ook eenvoudig te verkleinen.