Restaurant

Ons restaurant ligt op een unieke locatie aan het strand van Luna en biedt u uitzicht over het water. Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 voor lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak bent u van harte welkom.

Tevens bieden wij voor groepen en besloten feesten de mogelijkheid om eten te combineren met een feest in onze (kleine) zaal.

Het restaurant biedt plaats aan 60 personen en het zonneterras heeft meer dan 100 zitplaatsen en een ligbeddenstrand, waar het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden.

Naast onze lunch- en dinerkaart serveren wij iedere maand een verrassingsmenu, of een weekendactie met streek-/seizoensgebonden gerechten.

Tevens kunt u bij ons het restaurant of gedeelte van het terras afhuren voor een familiediner of bedrijfsuitje (in overleg ook op dagen dat wij gesloten zijn).

Wij denken graag met u mee en er zijn verschillende mogelijkheden.
U kunt hiervoor contact opnemen met 06-2453 1218 of via de mail restaurant@palmbeachheerhugowaard.nl

Tickets voor een evenement geboekt? Combineer het met een gezellig diner in het sfeervolle restaurant.

Reserveer uw tafel:
Alvast een tafel reserveren?
Wilt u zeker zijn van een plaats in ons sfeervolle restaurant, reserveer dan snel een tafel door te bellen of te mailen.

Tel: 06-24531218 of email restaurant@palmbeachheerhugowaard.nl

Bekijk het menu

Speciaal menu

Wij zijn Donderdag tot en met Zondag geopend van 12.00u – 20.00u voor lunch en diner maar ook voor een kopje koffie met gebak of een drankje met een borrelhapje.

Alvast een tafel reserveren?

Tel: 06-24531218

E-mail: Restaurant@palmbeachheerhugowaard.nl